S podjetjem Saksida do nasmeha v kuhinji!

Prekucne ponve Firex
Prekucne ponve / kiperji z ročnim pomikom Easybrat Firex Saksida

Prekucne ponve Firex

Priprava živil kot so morske jedi, piščanec, mesne kroglice, omlete, rižota in raguji je s prekucnimi ponvami / kiperji hitra in enostavna. Kvalitetna inox izdelava, številne izvedenke in dolgoletne izkušnje tovarne, vam garantirajo kvalitetno in dolgoročno izkušnjo z našimi prekucniki.
DODAJ NA SEZNAM

 

Prekucne ponve / kiperji Easybrat Firex se lahko dobavijo v električni ali plinski izvedbi, z ročnim ali električnim pomikom posode.

 

Priprava živil kot so različne morske jedi, piščanec, mesne kroglice, omlete, rižota in raguji je hitra in enostavna. Kvaliteta izdelave iz inoxa AISI 304 in dolgoletne izkušnje tovarne, vam garantirajo kvalitetno in dolgoročno izkušnjo s prekucnimi ponvami / kiperji.

 

Posoda je izdelana iz inox AISI 304 materialu. Dno posode je debeline 15mm in omogoča učinkovitejšo porazdelitev toplote. S tem dosežemo hitrejšo pripravo živila z manj porabljene energije, zmanjšuje možnost oprijemanje hrane na površino, močni grelci pa omogočajo enakomerno in hitro porazdelitev toplote po celotni površini.

 

Temperatura priprave živil lahko poteka med 50-300°C. Temperatura je kontrolirana s termostatom, ki v primeru napak avtomatsko izklopi gretje (el. modeli).

 

Video podjetje Firex:

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočaijo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih